Incotel


Incotel prvi uvaja WiMAX tehnologijo
Incotel
torek, 17. maj 2005
Novomeško podjetje Incotel je začelo z izgradnjo prvega brezžičnega širokopasovnega WiMAX omrežja v Sloveniji, ki je obenem eno prvih v Evropi. Pilotski projekt WiMAX je Incotel začel izvajati v Ljubljani, kjer je že priključil prve testne uporabnike. Od Agencije za pošto in elektronske komunikacije (APEK) je pridobil dovoljenje za uporabo nadzorovanega frekvenčnega spektra, ki zagotavlja lokalni dostop (WLL) do končnih uporabnikov tako za širokopasovni dostop do interneta (do 10 Mbps) kot tudi za klasično in IP telefonijo.
Več...
 
Dokapitalizacija Incotela
Incotel
petek, 11. januar 2002
Družba Incotel je je v okviru načrta dokapitalizacije in preoblikovanja v delniško družbo razpisala 500.000 delnic v znesku 1000 tolarjev.
Več...
 
Prvi teden v znaku manjših tehničnih težav
Incotel
petek, 28. september 2001
Prvi teden delovanja storitev Incotela (uraden začetek delovanja je bil ponedeljek 24. septembra) so zaznamovale "manjše tehnične težave", ki jih po navedbah družbe postopoma in hitro odpravljajo. Njihov dežurni center je na voljo 24 ur na dan vse dni v letu na telefonski številki 07/33 80 250.
Več...
 
Začetek delovanja Incotela prestavljen za 4 dni
Incotel
petek, 21. september 2001
"Žal bodo tragični dogodki v New Yorku vplivali tudi na začetek komercialnega delovanja naših storitev," so sporočili iz podjetja Incotel. Tako so prestavili napovedan datum pričetka delovanja iz 20. septembra na ponedeljek 24. septembra 2001.
Več...
 
Incotel bo počakal na posebno številko
Incotel
četrtek, 09. avgust 2001
Čeprav je po uspešnem dogovoru o ceni medomrežnega povezovanja med Incotelom in Telekomom Slovenije prejšnji petek kazalo, da bi pogodbo utegnili podjetji podpisati že ta teden, temu ne bo tako. Kompromisna rešitev z uporabo klicne številke 080 namreč ni v skladu z načrtom oštevilčevanja, zato mora Incotel pridobiti lastno klicno številko (trenutno je predlagana 088).
Več...
 
Incotel bo plačeval 10 tolarjev minuto
Incotel
petek, 03. avgust 2001
Iz virov blizu uradnim smo izvedeli, da naj bi bil danes dosežen dogovor med podjetjema Incotel in Telekom Slovenije o ceni povezovanja omrežij, ki bo taka, kot je za obstoječe operaterje (mobilne telefonije), to je 10 tolarjev na minuto (z vključenim DDV).
Več...
 
Incotel predlaga, naj bo izvedenec Deloitte & Touche
Incotel
četrtek, 26. julij 2001
Incotel je danes ministrstvu za informacijsko družbo (MID) predlagal kot izvedenca za določitev cene medomrežne povezave s Telekomom mednarodno revizijsko družbo Deloitte & Touche. Na ponedeljkovem sestanku so se namreč vse tri strani dogovorile, da bosta sprti stranki do danes predlagali nove izvedence.
Več...
 
Dopolnjena odločba o cenah medomrežne povezave med Telekomom in Incotelom
Incotel
torek, 05. junij 2001
Ker se Telekom Slovenije in Incotel nista uspela dogovoriti o ceni medomrežne povezave, je ministrstvo 31. maja 2001 izdalo dopolnilno odločbo o medomrežni povezavi med Telekomom in Incotelom v kateri je MID določil cene medomrežne povezave.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 8 od 10

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.