Začetek proizvodnje 3G telefona Motorola A830
Motorola
sreda, 30. oktober 2002
Potem ko je Motorola na Svetovnem kongresu 3GSM februarja 2002 ter na CeBITu marca 2002 prikazala prvi izdelani mobilni telefon 3G, je podjetje pred dobrim mesecem, v Flensburgu, Nemčija, pričelo s serijsko proizvodnjo tega prvega mobilnega telefona z dualnim načinom 3G (UMTS) na svetu, so sporočili iz njihove agencije za stike z javnostmi. Začetek proizvodnje telefona Motorola A830 Mobilni telefon Motorola A830 je zasnovan tako, da izpolnjuje obljube 3G. Mobilni telefon z dualnim načinom deluje tako v novih omrežjih 3G kot tudi v 2/2.5G – kar pomeni, da lahko s telefonom še vedno kličete in sprejemate klice, čeprav niste na področju pokritosti 3G. Z uporabo obeh tehnologij lahko telefon uporabljate v večini velikih mest in v 170 državah po svetu.
Druge funkcije A830 vključujejo: multimedijska sporočila, ki omogočajo pošiljanje in sprejemanje avdio in video posnetkov, ter dodatno kamero. Večklicna funkcija omogoča, da telefon uporabljate za več kot eno funkcijo hkrati, lahko npr. telefonirate, medtem ko prenašate glasbeni posnetek z interneta. Druge dodatne funkcije vključujejo vgrajen MP3 predvajalnik, GPS sprejemnik in najnovejše igre. V A830 lahko hkrati namestite tudi spominske kartice do 256 MB za shranjevanje medijskih vsebin.
Telefon naj bi bil po zagotovilih dobavljiv proti koncu letošnjega leta.
 
< Nazaj   Naprej >

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.