Ericsson
Ericsson je vodilni svetovni ponudnik tehnologij in storitev telekomunikacijskim operaterjem. Kot vodilni ponudnik mobilnih tehnologij druge in tretje generacije Ericsson nudi komunikacijske storitve in upravlja omrežja, ki služijo več kot 195 milijonom uporabnikov. Ponudba podjetja vsebuje infrastrukturne tehnologije za mobilna in stacionarna omrežja ter širokopasovne in večpredstavnostne rešitve za operaterje, podjetja in razvijalce. Skupno podjetje Sony Ericsson končnim uporabnikom zagotavlja osebne mobilne naprave z različnimi funkcijami.

Ericsson svojo vizijo 'komunikacije za vse' uresničuje z inovacijami, tehnologijami in trajnostnimi poslovnimi rešitvami. Deluje v 175 državah, več kot 70.000 zaposlenih pa je leta 2007 ustvarilo prihodek 27,9 milijard dolarjev (188 milijard švedskih kron). Ericsson, ki je bil ustanovljen leta 1876 in ima sedež v Stockholmu na Švedskem, je uvrščen na borzah OMX Nordic Exchange Stockholm in NASDAQ.

Za več informacij obiščite www.ericsson.com ali http://www.ericsson.mobi/.  



Zahvala Združenih narodov Ericssonu za pomoč v Afganistanu
Ericsson
torek, 20. avgust 2002
Svetovni program za prehrano, ki deluje v okviru Združenih narodov (UN World Food Programme), in misija ZN v Afganistanu UNAMA (UN Assistance Mission in Afghanistan), sta se v imenu afganistanske humanitarne skupnosti uradno zahvalila Ericssonu za podporo pri vzpostavitvi sistema mobilne telefonije za Afganistan. Projekt se je uradno končal ta teden.
Več...
 
Ericsson dobavitelj prvega irskega poslovnega DSL sistema
Ericsson
ponedeljek, 19. avgust 2002
Ericsson je sklenil 25 milijonov evrov vredno pogodbo s podjetjem Esat BT, irsko vejo podjetja BT Ignite ter se obvezal, da bo razvil prvo DSL (Digital Subscriber Line) rešitev, namenjeno posebej poslovnim uporabnikom na Irskem.
Več...
 
MMS preko CDMA2000 in GPRS
Ericsson
petek, 14. junij 2002
Ericsson je na svetovnem kongresu 3G v Hong Kongu kot prvi na tem področju predstavil tehnologijo za izmenjavo MMS prek CDMA2000 in GPRS. MMS omogoča uporabnikom mobilne telefonije pošiljanje in prejemanje večpredstavnostnih sporočil, ki vsebujejo slike, besedilo in zvok.
Več...
 
Ericsson dobavitelj opreme za testni projekt Fiber to the Home
Ericsson
četrtek, 06. junij 2002
KPN Telecom in Ericsson sta podpisala pogodbo o dobavi opreme ethernet za testni projekt Fiber to the Home (FttH). KPN Telecom lahko že letos implementira testne FttH, ki omogočajo sočasni prenos različnih storitev prek optičnih vlaken: zelo hitrega interneta, telefonije in televizije.
Več...
 
Ericsson prodaja tehnologijo razvijalcem izdelkov
Ericsson
četrtek, 23. maj 2002
Ericsson Mobile Platforms in Microcell sta sklenila licenčno pogodbo, ki Microcellu zagotavlja dostop do Ericssonovih platformskih tehnologij za mobilno telefonijo. Na podlagi licenčne pogodbe bo lahko Microcell s pomočjo tehnoloških rešitev podjetja Ericsson Mobile Platforms razvijal mobilne aparate.
Več...
 
Ericssonova tehnologija za učinkovitejša omrežja 3G
Ericsson
petek, 10. maj 2002
Ericsson je pred kratkim na Švedskem uspešno izpeljal test interoperabilnosti za tehnologijo Robust Header Compression, ROHC. Tako so pri Ercissonu zaključili krog od začetne ideje do potrditve svoje tehnologije za stiskanje. ROHC pomeni za storitve, temelječe na IP v vseh sistemih 3G izboljšanje delovanja za 50 odstotkov.
Več...
 
Miljarda uporabnikov mobilne telefonije
Ericsson
ponedeljek, 08. april 2002
Te dni naj bi število uporabnikov mobilnih telefonov po vsem svetu doseglo miljardo. Hkrati s tem mejnikom na področju mobilne telefonije bo Ericsson Mobile Systems začel z globalno kampanjo, katere namen je podpora operaterjem, da bodo naraščajočemu številu uporabnikov še vnaprej lahko zagotavljali odlične storitve.
Več...
 
Ericssonove z novo upravo in brez dividend
Ericsson
petek, 29. marec 2002
Na Ericssonovi letni generalni skupščini so včeraj izvolili nove člane uprave Petra L. Bonfielda, Leno Torell in Michaela Treschowa (predsednik uprave). Tom Hedelius in Marcus Wallenberg sta bila ponovno izvoljena kot podpredsednika, Lars Ramqvist pa je postal častni predsednik uprave.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 Naprej > Konec >>

Rezultati 25 - 32 od 55

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.