Mobitel


Za 7,49 € mesečno lahko Mobitelovo »omrežje« razširite po celem svetu
Mobitel
petek, 07. december 2007
Nova Mobitelova storitev m:stik (med pionirji fiksno-mobilne konvergence) omogoča izrazite prihranke pri strošku uporabe mobilnih storitev v tujini, zato veliko zanimanje - predvsem poslovnih uporabnikov - ni presenetljivo. Za naročnino 7,49 € na mesec boste dosegljivi oziroma boste klicali z vašega v internet povezanega računalnika tako, kot da bi se nahajali v domačem (Mobitelovem) omrežju. Od koderkoli na svetu. Večje količine m:stikov bodo prišle v kratkem, obljubljajo v Mobitelu, kjer so z naslednikom m:komunikatorja povezali prednosti mobilnih telekomunikacij s svetom računalništva in interneta.
Več...
 
Mobitel UMTS kmalu do 7,2 Mb/s
Mobitel
ponedeljek, 03. december 2007
Družba Mobitel začenja nadgradnjo omrežja UMTS z najsodobnejšimi rešitvami HSUPA in HSDPA 7.2 Mb/s. Novost bo omogočila še višje prenosne hitrosti v omrežju. V smeri proti uporabniku bodo po končani nadgradnji omogočene hitrosti do 7,2 Mb/s. HSUPA pa povečuje tudi hitrosti od uporabnika proti omrežju. Sedaj ta znaša do 384, kb/s, po nadgradnji pa bo segala do 1,4 Mb/s. V prihodnosti bodo hitrosti še višje.

Uporabniki bodo višjih hitrosti deležni s primerno opremo. Mnoge Mobitelove podatkovne rešitve, ki so na trgu, že podpirajo hitrost do 7,2 Mb/s, naprave s podporo HSUPA pa bodo na voljo v kratkem, tudi kot del ponudbe Instant internet.

Več...
 
Mobitel dokazuje inovativnost s storitvijo m:stik
Mobitel
petek, 16. november 2007
Mobitel je skupaj s partnerji na mednarodni konferenci CARTES v Parizu predstavil novo storitev m:stik, ki se uvršča med prve tovrstne rešitve na področju združevanja fiksnih in mobilnih storitev. Storitev podobno kot m:komunikator prinaša prednosti mobilnih telekomunikacij na osebne in prenosne računalnike. Z m:stikom bodo lahko uporabniki na računalniku sprejemali in opravljali video ter glasovne klice ter uporabljali SMS- in MMS-sporočanje, pri tem pa ohranili svojo običajno klicno številko.
Več...
 
Mobi prenovljen tako in drugače
Mobitel
ponedeljek, 20. avgust 2007
Mobitel predplačniškim uporabnikom predstavlja prenovljen Mobi program. Celovita prenova prinaša privlačne oblikovne in storitvene novosti, kot so »Plačaj zame«, »SMS pokliči me«, »Mobi žepnina« in »Mobi Moneta«.
Več...
 
Tudi Mobitel z evrotarifo avgusta
Mobitel
petek, 06. julij 2007
Tudi družba Mobitel bo že to poletje omogočila nižje cene uporabe mobilnih storitev v državah Evropske unije, pri tem pa se je odločila za uporabnikom prijazen postopek. Mobitelovi uporabniki bodo lahko že s 1. avgustom klicali po evrotarifi. Vsi Mobiuporabniki bodo imeli evrotarifo samodejno vključeno s 1. avgustom, naročniki pa lahko operaterju sporočijo svojo odločitev za evrotarifo. Če tega ne bodo storili, bo Mobitel naročnikom evrotarifo samodejno vključil 30. avgusta 2007.
Več...
 
m>navigator naročniška vsebina
Mobitel
sreda, 04. julij 2007
Mobitel je predstavil zmogljivo navigacijsko rešitev na mobilnikih. Storitev m>navigator omogoča popolno navigacijo z glasovnim usmerjanjem v 38 državah. Mobitelovi naročniki lahko m>navigator v Sloveniji preizkusijo brezplačno. Posebnost storitve je poslovni model, ki uvaja naročnino za vsebino (dodatno storitev) in bo morda postopoma zamenjal model plačevanja (prenosa podatkov) za količino.
Več...
 
Tušmobil korak bližje pričetku delovanja
Mobitel
sreda, 16. maj 2007
Včeraj so iz družbe Mobitel v skopem sporočilu za javnost sporočili, da so predstavniki družb Mobitel in Tušmobil podpisali pogodbi o nacionalnem gostovanju in medomrežnem povezovanju. S tem bo uporabnikom tretjega operaterja omogočeno nacionalno gostovanje v omrežju Mobitel GSM, ki pokriva že več kot 99,3 odstotka prebivalstva Slovenije.
Več...
 
m:komunikator povezuje računalnik z mobilnim omrežjem
Mobitel
ponedeljek, 19. marec 2007
Mobitel predstavlja novo storitev m:komunikator, ki videotelefonijo prinaša tudi na osebne računalnike. Tako lahko (brezplačno!) videotelefonijo uporabljajo tudi Mobitelovi naročniki, ki nimajo UMTS-mobilnika....
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 17 - 24 od 220

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.