Mobitel


Mobitel na Kosovu podpisal pogodbo, UMNIK razpis razveljavil
Mobitel
petek, 22. oktober 2004
Predstavnika družb Mobitela in Mobikosa –Mobitelovega partnerja na Kosovu, sta z direktorjem ART, Antonom Berisho, v Prištini včeraj ob 10:30 podpisala koncesijsko pogodbo za drugega mobilnega operaterja na Kosovu. Konzorcij Mobitel in Mobikos je s tem uradno postal drugi kosovski mobilni operater, a veselje je bilo le kratko...
Več...
 
Cenejši pregled dojk z Mobitelovo Vesno
Mobitel
ponedeljek, 11. oktober 2004
Mobitel je obogatil ponudbo naročniškega paketa Vesna, ki bo od 1. novembra 2004 naročnikom in naročnicam med drugim omogočil cenejše pošiljanje SMS-ov, prinaša tudi prenosljiv vrednostni kupon za cenejši preventivni ultrazvočni pregled dojk, v aktualni akcijski ponudbi pa sta jim na voljo tudi sodobna mobilnika Samsung SHG X400 in Nokia 7200 po še posebej ugodni ceni.
Več...
 
Komercialna ponudba Mobitel UMTS za študente
Mobitel
petek, 24. september 2004
V ponedeljek, 27. septembra se začenja nova Mobitelova naročniško-prodajna akcija za naročnike Študentskega paketa. V ponudbi treh mobilnikov bo tudi omejena količina sodobnih, zmogljivih in uporabniško prijaznih mobilnikov UMTS Sony Ericsson Z1010 po promocijski ceni 29.900 SIT. Uporabnikom pa bo na voljo tudi prenovljena storitev Dobiva se.
Več...
 
Z1010 kmalu v Mobitelovi ponudbi
Mobitel
sreda, 15. september 2004
Dolgo pričakovani in še dlje napovedovan UMTS telefon Sony Ericsson Z1010 naj bi se v kratkem znašel v Mobitelovi ponudbi. Sony Ericsson je dvomodalen UMTS/GSM-GPRS mobilnik Z1010 predstavil že pred časom, a je preteklo kar nekaj časa preden jih je ustrezna količina priromala v Slovenijo.
Več...
 
Z Moneto tudi v McDonalds
Mobitel
četrtek, 09. september 2004
Vseh 17 restavracij McDonald's v Sloveniji se je pridružilo prodajnim mestom, kjer lahko naročniki Mobitel GSM/UMTS, naročniki Debitela ter uporabniki Nove KBM plačujejo s pomočjo svojega mobilnika. Tako se lahko danes plačuje prek sistema mobilnega plačevanja Moneta že na 2.290 plačilnih mestih po vsej Sloveniji.
Več...
 
Sporočila MMS še naprej po polovični ceni
Mobitel
torek, 31. avgust 2004
Mobitel bo tudi jeseni omogočil pošiljanje sporočil MMS po polovični ceni, saj so se uporabniki odlično odzvali na poletno znižanje cene multimedijskih sporočil in njihovo uvedbo za Mobiuporabnike, so sporočili iz Mobitela. Na portalu Planet sedaj tudi razlaga izvora slovenskih besed v opisu, sliki in zvoku ter bogata izbira uporabniških programov Java in Symbian.
Več...
 
Morina prekrižal načrte Mobitela na Kosovu
Mobitel
sreda, 18. avgust 2004
Kosovski minister za telekomunikacije Zef Morina je razveljavil razpis za drugega operaterja mobilnega operaterja, na katerem je bilo prvotno izbrano podjetje MobiKos v katerem ima Mobitel 30 odstotni delež.
Več...
 
Druga faza izgradnje UMTS
Mobitel
nedelja, 08. avgust 2004
Družba Mobitel je v drugi fazi izgradnje omrežja UMTS. Seznamu mnogih slovenskih krajev, ki so pokriti s signalom Mobitel UMTS, so se pridružili Novo mesto, Šentjernej, Črnomelj, Nova Gorica, Vipava, Ajdovščina, Solkan, Tolmin, Brezovica pri Ljubljani, Škofja Loka, Ig, Krško in Brežice.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 73 - 80 od 220

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.