Mobitel


Mobitel predstavlja Mobilni diktafon
Mobitel
sreda, 28. februar 2007
Družba Mobitel svojim uporabnikom nudi novo storitev Mobilni diktafon, s katero lahko svoja glasovna sporočila ustvarijo kar prek telefonskega klica. Sporočila se shranijo na spletnem Planetu, v e-poštnem predalu uporabnika.
Več...
 
Izvršno vodstvo Mobitela določeno
Mobitel
sreda, 31. januar 2007
Nov upravni odbor družbe Mobitel je danes imenoval glavnega izvršnega direktorja in izvršnega direktorja Mobitela. Za glavnega izvršnega direktorja je bil imenovan Klavdij Godnič, za izvršnega direktorja pa Igor Marinšek. Hkrati je bil Bojan Dremelj, predsednik uprave Telekoma Slovenije, tudi izvoljen za predsednika upravnega odbora družbe Mobitel.
Več...
 
BlackBerry tudi pri Mobitelu
Mobitel
četrtek, 25. januar 2007
Po daljšem obdobju pričakovanja je Mobitelova odločitev za uvedbo rešitve BlackBerry podjetja Research In Motion (RIM) končno dozorela za javno objavo. Funkcionalno rešitev za poslovne uporabnike - priljubljeno in preizkušeno storitev BlackBerry bo Mobitel predstavil z zmogljivim dlančnikom BlackBerry 8700g.
Več...
 
Premikajoč Planet zabeležil preko 900.000 obiskovalcev
Mobitel
torek, 09. januar 2007
Družba Mobitel je svoj mobilni portal Planet prvič predstavila 15. februarja 2003, do danes pa je omenjeni portal zabeležil že dobrih 900.000 uporabnikov. Portal uporabnikom prinaša vrsto vsebin in storitev v obliki besedil, slik, zvoka in videa.
Več...
 
Svet delavcev družbe Mobitel imenoval predstavnika zaposlenih v upravni odbor
Mobitel
sobota, 06. januar 2007
Svet delavcev družbe Mobitel je danes imenoval dva predstavnika zaposlenih v upravni odbor, ki bo svoj mandat nastopil predvidoma v februarju 2007.
Več...
 
Mobitel poleg HSDPA tudi EDGE
Mobitel
četrtek, 14. december 2006
Družba Mobitel bo v celoti nadgradila svoja mobilna omrežja in tako občutno povečala hitrosti mobilnega podatkovnega prenosa povsod, kjer je zagotovljen signal Mobitelovih omrežij. V teku je že nadgradnja omrežja Mobitel UMTS, ki bo v celoti omogočalo tehnologijo HSDPA, omrežje GSM/GPRS pa EDGE.
Več...
 
Še naprej brezplačna videotelefonija... itak
Mobitel
sreda, 13. december 2006
Mobitel bo podaljšal promocijsko obdobje brezplačne uporabe videotelefonije v svojem omrežju tudi v leto 2007. S tem bo uporabnikom mobilnikov tretje generacije omogočeno nadaljnje preizkušanje napredne oblike komuniciranja in morda se bodo na to sčasoma tudi privadili in jo pričeli množičneje uporabljati. Ovire vsekakor niso tehnološke narave, kar bi razumeli, če bi videli pisca kako je oblečen, ko to piše...
Več...
 
Spletni Planet zabeležil 150.000 registriranih uporabnikov
Mobitel
ponedeljek, 11. december 2006
Spletni multimedijski portal Planet je zabeležil 150.000. registriranega uporabnika. V času od 21. marca 2005, ko se je spletni Planet predstavil v prenovljeni in nadgrajeni podobi, s podporo osebnih nastavitev na mobilnem Planetu, je število rednih obiskovalcev portala hitro naraščalo, jubilejnega registriranega uporabnika pa bo družba Planet 9 nagradila z zmogljivim mobilnikom UMTS.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 25 - 32 od 220

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.