Mobitel


Skupščina družbe Mobitel potrdila nov upravni odbor
Mobitel
četrtek, 07. december 2006
Skupščina družbe Mobitel je danes podprla predlog uprave Telekoma Slovenije, s katerim je soglašal tudi nadzorni svet Telekoma Slovenije, glede sestave in imenovanja članov upravnega odbora Mobitela. Nov upravni odbor bo svoj mandat predvidoma nastopil v februarju 2007.
Več...
 
Uradni kandidati za vodstvo Mobitela
Mobitel
torek, 05. december 2006
Nadzorni svet Telekoma Slovenije podprl predlog uprave glede sestave in imenovanja članov upravnega odbora Mobitela. Glavni izvršni direktor Mobitela bo Klavdij Godnič. Nadzorni svet družbe Telekom Slovenije, d. d., je na svoji 19. redni seji, 4. decembra 2006, soglasno podprl predlog uprave Telekoma Slovenije, d. d., glede sestave in imenovanja članov upravnega odbora družbe Mobitel d.d.
Več...
 
Praznični december na Planetu
Mobitel
sreda, 29. november 2006
Multimedijski portal Planet z jutrišnjim dnem predstavlja nove vsebine za praznične dni. Mobitelovim uporabnikom prinaša praznična voščila in številne decembrske krneki vsebine, med njimi tudi priljubljenega Jodl Božička.
Več...
 
MMS za 1 € cent
Mobitel
petek, 24. november 2006
Družba Mobitel je pripravila posebno ponudbo, s katero bodo vsi Mobitelovi uporabniki v mesecu decembru 2006 pošiljali sporočila MMS za samo 1 € cent (2,3964 SIT). Začenja se tudi predpraznična naročniško-prodajna akcija »Naj se vam želje izpolnijo«, ki na slovenski trg prinaša najnovejše mobilnike po izjemno dostopnih cenah.
Več...
 
Mobitel z enotirnim sistemom vodenja
Mobitel
petek, 24. november 2006
Skupščina družbe Mobitel, d. d., ki je v 100-odstotni lasti Telekoma Slovenije, d. d., je 22. novembra 2006 sprejela sklep o spremembi statuta družbe. Novi statut uvaja enotirni sistem vodenja z osemčlanskim upravnim odborom. Ta bo izmed članov izvolil dva izvršna direktorja družbe. Novi upravni odbor bo s svojim delom pričel predvidoma v prvem kvartalu 2007.
 
Storitev Pritisni in Govori za Mobitelove naročnike
Mobitel
sreda, 15. november 2006
Pritisni in Govori (push to talk) je storitev, ki Mobitelovim naročnikom omogoča neposredno komunikacijo med dvema posameznikoma ali posameznika s skupino brez vzpostavitve govornega klica. Storitev lahko Mobitelovi naročniki uporabljajo na širokem naboru proizvajalca mobilnih terminalov Nokia, v prihodnje pa bodo na voljo tudi terminali drugih proizvajalcev. Storitev Pritisni in Govori je v Mobitelovih omrežjih v promocijskem obdobju brezplačna, poslovni uporabniki pa jo lahko brezplačno preizkušajo že od aprila.
Več...
 
Itak Mobitel
Mobitel
sreda, 11. oktober 2006
Družba Mobitel je včeraj tudi uradno predstavila vsebino nove ponudbe. ITAK. Vikendi bodo pri Mobitelu za mlade od 15. do 30. leta lahko še ugodnejši. Uporabniki ITAK paketa od petka do ponedeljka na Mobitelove naročniške in Mobi številke kličejo le za en evro cent (2,3964 SIT) na minuto. Takšna je tudi cena za poslan SMS oziroma MMS. S tem je Mobitel stopil še korak bližje potrebam in navadam mladih, ki mobilne storitve najpogosteje uporabljajo prav ob koncih tedna, so zagotovili na včerajšnji predstavitvi.
Več...
 
Odslej mobilni Planet tudi z lokalnimi novicami
Mobitel
petek, 22. september 2006
Uporabniki portala Planet so lahko od danes naprej v stalnem stiku s svojim lokalnim okoljem ne glede na to, kje se nahajajo. V okviru rubrike Novice jim Planet namreč ponuja nov zavihek Lokalne novice, kjer lokalni medijski partnerji in Slovenska tiskovna agencija (STA) obiskovalce Planeta obveščajo o najpomembnejših lokalnih dogodkih. Poleg omenjene nove stalne vsebine pa je Planet z začetkom volilne kampanje pripravili tudi poseben zavihek Lokalne volitve, v katerem so na voljo številne vsebine povezane s tem dogodkom.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 33 - 40 od 220

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.