SiOL


Tomaž Berginc prevzel vodstvo SiOL-a
SiOL
torek, 18. maj 2004
Uprava Telekoma Slovenije je za direktorja SiOL-a po dolgotrajnem odločanju imenovala Tomaža Berginca, ki je bil v vmesnem času vmesni člen med dosedanjim v.d. direktorja Sreto Maričem in upravo.
Več...
 
Akcija ADSL za 4 SIT podaljšana do 15. maja
SiOL
ponedeljek, 03. maj 2004
Kot je običajna argumantacija ob podaljšanju časovno omejenih naročniških akcij so tudi pri Telekomu (SiOL-u) "zaradi velikega zanimanja" akcijo ADSL za 4 SIT podaljšali do 15. maja. Medtem, ko mnogi izmed dobrih 6000 novih naročnikov ADSL-a še čakajo svoj naročeni ADSL (in ISDN) priključek, se lahko "zamudniki" za to še odločijo.
Več...
 
Priključnina SiOL ADSL v aprilu le 4 tolarje
SiOL
sreda, 31. marec 2004
Da ne bi kdo pomislil, da je prvoaprilska šala so že danes iz SiOL-a sporočili, da s 1. aprilom SiOL pričenja s svojo novo oglaševalsko akcijo pod sloganom »SiOL ADSL za 4 SIT«. Vsem novim naročnikom, ki se bodo med 1. in 30. aprilom odločili za sklenitev naročniškega razmerja za najmanj 24 mesecev na storitev SiOL ADSL, bo ponudila priključnino za samo 4 tolarje.
Več...
 
Sreta Mariæ (spet) direktor SiOL-a
SiOL
petek, 12. marec 2004
Nadzorni svet SiOL-a, d. o. o., je danes sprejel odstop Matevža Turka z mesta v. d. direktorja na njegovo lastno željo, so v sporočilu za javnost zapisali v Telekomovi službi za odnose z javnostmi. Za v. d. direktorja je nadzorni svet SiOL-a imenoval Sreto Mariæa, dosedanjega vodjo projektov in v letu 1999 prvega direktorja te družbe.
Več...
 
Direktor SiOL-a Miran Kramberger dal odpoved
SiOL
sreda, 18. februar 2004
Nadzorni svet SiOL-a, ki se je sestal, ko je bila znana odločitev NS Telekoma o razrešitvi Petra Graška, je danes sprejel odpoved direktorja SiOL-a Mirana Krambergerja in na njegovo mesto za vršilca dolžnosti do nadaljnjega imenoval Matevža Turka, vodjo tehničnega področja v SiOL-u.
Več...
 
Štirje novi paketi za dostop do interneta prek ADSL
SiOL
petek, 30. januar 2004

SiOL bo s 1. februarjem uvedel novosti v ponudbi za dostop do interneta prek ADSL. Že uveljavljenim paketom ADSL bo SIOL dodal štiri nove, s še višjimi zmogljivostmi prenosa podatkov kot doslej in močno znižal cene nekaterim paketom ADSL za dijake in študente.

Več...
 
Mrk SiOL-a a svetla prihodnost?
SiOL
torek, 13. januar 2004
»Obveščamo vas, da je danes, v torek 13. januarja 2004 prišlo do napake v delovanju internetnega omrežja SiOL, zaradi česa je bilo delovanje omrežja od 16.00 do 17.20 moteno,« so ob 17. uri in 44 minut sporočili iz SiOL-a in zatrdili, da »omrežje sedaj ponovno deluje normalno.«
Več...
 
Še pomnite VoIP obljube?
SiOL
sreda, 17. december 2003
Mineva dve leti odkar je SiOL prvič uradno najavil prihajajočo storitev "možnost cenejšega telefoniranja v tujino prek IP protokola". Po neuradnih podatkih se zdaj vendarle kuha nekaj konkretnejšega...
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Naprej > Konec >>

Rezultati 25 - 32 od 69

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.