SiOL


Pogovori med SiOL-om, Srbijo in Črno goro že potekajo
SiOL
torek, 13. marec 2001
Obisk SiOL-ovih predstavnikov je pri lokalnemu operaterju telekomunikacij in ponudnikih internetnih storitev v Srbiji in Črni gori zbudil izredno zanimanje. Sklenjena sta dva dogovora z največjim ponudnikom interneta v Črni gori Internet Crne gore, drugi dogovori z operaterji telekomunikacij in privatnimi ponudniki internetnih storitev v Srbiji so v postopku realizacije. SiOL bo na srbskem in črnogorskem trgu v 1. fazi nastopal kot ponudnik dostopa do interneta ostalim lokalnim ponudnikom, v 2. fazi pa bo več pozornosti namenil iskanju možnosti za sodelovanje na višjih nivojih.
Več...
 
SiOL vstopa na srbski in črnogorski trg
SiOL
sreda, 07. marec 2001
Predstavniki SiOL-a se bodo od 8. do 10. marca mudili v Beogradu in Podgorici, kjer se bodo z lokalnimi operaterji telekomunikacij in ponudniki internet storitev pogovarjali o možnostih poslovnega sodelovanja. Sestali se bodo z vodstvi podjetij Telekom Srbije, PTT Srbije, EUNET Yugoslavia, YuBC in Internet Crna gora.
Več...
 
Objavljen uradni cenik SiOL-a za ADSL
SiOL
torek, 27. februar 2001
Končno in težko pričakovano. SiOL je objavil uradni cenik storitev dostopa do Interneta prek ADSL-a. Naročnik plača enkratni znesek vzpostavitve ADSL priključka 30.000 SIT ter mesečno naročnino, ki se obračuna za preteklo obračunsko obdobje, ki je 8.000 SIT za fizične osebe in 12.600 SIT za pravne osebe.
Več...
 
Moten mednarodni promet SiOL-a
SiOL
četrtek, 08. februar 2001
SiOL svoje uporabnike s sporočilom 08.02.2001 ob 15:45 obvešča, da je od sedme ure zjutraj moten promet na mednarodnih fizičnih povezavah. Napako skupaj z operaterjem omrežja odpravljajo.
Več...
 
Uspeh Siola so zaposleni in Siol paket
SiOL
ponedeljek, 29. januar 2001
V intervjuju, ki ga je 29.1.2001 objavilo Delo, direktor Siola, Sreta Marič, poudarja, da je njihov uspeh posledica dobrih poslovnih odločitev in sposobnih sodelavcev ter zavrača očitke o nelojalni konkurenci in zlorabi monopolnega položaja Telekoma Slovenije.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Naprej > Konec >>

Rezultati 65 - 69 od 69

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.