SiOL


Koncert Slavka Ivančiæa na spletu
SiOL
sreda, 15. avgust 2001
V torek, 14. avgusta, je Slavko Ivančiæ z gostjami Nušo Derendo, Marto Zore in Anjo Rupel koncertiral v portoroškem Avditoriju, dva dni kasnje, 16. avgusta, pa si boste koncert lahko ogledali na Internetu. Na SiOL-ovem portalu si boste lahko ogledali posnetek njegovega koncerta.
Več...
 
SiOLovi naročniki na Hrvaškem po lokalni internetni tarifi
SiOL
ponedeljek, 09. julij 2001
SiOL odslej svojim naročnikom po dogovoru s hrvaškim HINETom zagotavlja posebno ugodnost, in sicer dostop do interneta na Hrvaškem po lokalni tarifi, kar SiOLovim naročnikom omogoča cenejše deskanje tudi v času dopustovanja.
Več...
 
SiOL-ov Twingo v prave roke
SiOL
petek, 29. junij 2001
V nagradni igri, ki jo je SiOL priredil ob prenovi svojega portala, se je 11.123 uporabnikov interneta potegovalo za privlačno nagrado - avtomobil Renault Twingo. Srečna izžrebanka Mirjam Valič z družino je ta teden na Fužinskem gradu prejela ključe novega avtomobila iz rok direktorja SiOL-a Srete Mariča.
Več...
 
Vzdrževalna dela
SiOL
petek, 25. maj 2001
Iz SiOLa so sporočili, da bodo od petka, 1. junija 2001, do sobote, 9. junija 2001, potekala redna vzdrževalna dela na omrežju. Delo bo predvidoma potekalo ponoči, med polnočjo in 6. uro zjutraj.
Več...
 
SiOL lani uspešno
SiOL
petek, 25. maj 2001
Ta teden je potekal sestanek vodstva podjetja SiOL in predstavnikov lastnika na kateri je vodstvo podjetja nadzornemu svetu predstavila minulo poslovanje in razvojne načrte. Z razmerami v podjetju se je seznanil tudi novi predsednik uprave Telekoma Slovenije - Peter Grašek.
Več...
 
ADSL možen na šestih lokacijah
SiOL
sreda, 16. maj 2001
SiOL svoje uporabnike obvešča, da je dostop do Interneta prek priključka ADSL trenutno možen na šestih lokacijah. Petih v Ljubljani in eni v Mariboru. "V prihodnjih tednih in mesecih bo možnost ADSL dostopa do interneta v vseh večjih slovenskih krajih," zatrjuje SiOL v svojem sporočilu.
Več...
 
EOL dobro pluje...
SiOL
sreda, 09. maj 2001
V današnji interaktivni novinarski konferenci, ki jo je prek spletne klepetalnice izvedel SiOL je sogovornik, direktor SiOL-a Sreta Marič med drugim povedal, da bo že letos jeseni možno plačevati račune za SiOL prek Interneta.
Več...
 
SiOL: 5 let, 100.000 naročnikov in prenovljena domača stran
SiOL
sreda, 09. maj 2001
18. aprila je minilo pet let, odkar je SiOL na trgu komercialno ponudil svoje storitve, to je dostop do interneta. V ponedeljek so v svoje omrežje vključili svojega 100.000 naročnika, včeraj pa so predstavili nov spletni portal.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Naprej > Konec >>

Rezultati 57 - 64 od 69

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.