SiOL


SiOL uvaja e-poslovanje
SiOL
sreda, 15. oktober 2003
SiOL je pred slabim mesecem javnosti predstavili e-poslovanje na svojih spletnih straneh, v začetku meseca oktobra pa je, poleg klasičnih računov, pričel tudi z izdajo računov za opravljene storitve svojim uporabnikom v elektronski obliki.
Več...
 
110 TV programov prek interneta
SiOL
petek, 19. september 2003
SiOL v drugi polovici septembra uvaja dve pomembni novosti. Prva je SiOL TV, ki naročnikom ADSL na širšem območju Ljubljane omogoča spremljanje 110 televizijskih programov preko širokopasovne povezave z internetom. Kakovost slike je primerljiva s tisto na DVD predvajalnikih, uporabniki pa za spremljanje TV programov prek ADSL potrebujejo le običajni televizijski sprejemnik in posebno napravo (TV komunikator oziroma set top box).
Več...
 
Skupščina Telekoma Slovenije prek interneta
SiOL
torek, 10. junij 2003
Skupščina delničarjev Telekoma Slovenije bo letos potekala v sredo, 11. junija s pričetkom ob 12. uri v dvorani poslovne stavbe GIO (bivši Smelt), na Dunajski c. 160, v Ljubljani. Vsi, ki se dogodka ne bodo udeležili, bi ga pa želeli spremljati, bodo to lahko storili preko interneta, saj bo SiOL na spletni strani www.siol.net predvajal neposredni spletni prenos skupščine v živo.
Več...
 
Tudi fizične osebe na polno proti internetu
SiOL
ponedeljek, 05. maj 2003
SiOL je 1. maja uvedel novosti v ADSL-ovi ponudbi za dostop do interneta. Poleg že uveljavljenih paketov ADSL (skupaj jih je na voljo 12), se jim bosta pridružila še dva, in sicer Komfortni + paket in Prestižni + paket za fizične osebe ter študente in dijake, oba s še višjimi zmogljivostmi prenosa podatkov.
Več...
 
Siolov ADSL tudi do 8 Mbit/s - za pravne osebe
SiOL
četrtek, 30. januar 2003
SiOL bo 1. februarja, poslovnim uporabnikom ponudil novo, razširjeno ponudbo širokopasovnega dostopa. Prav tako bodo povečali obseg ponudbe paketov ADSL in omogočili hitrost prenosa podatkov do 8.192/768 kbit/s.
Več...
 
SiOL ADSL odslej tudi do 4 Mbit/s
SiOL
torek, 19. november 2002
SiOL bo z jutrišnjim dnem pričel z novo oglaševalsko akcijo, ki bo predstavila prenovljeno ponudbo hitrega dostopa do interneta. SiOL-ova ponudba paketov ADSL bo tako dopolnjena z novim Prestižnim paketom, ki bo omogočal prenos podatkov do hitrosti 4 Mbit/s.
Več...
 
SiOL se pribljižuje 1 Gb/s mednarodni povezavi
SiOL
sreda, 09. oktober 2002
SiOL ima z današnjim dnem šest mednarodnih internetnih povezav s skupno zmogljivostjo 930 Mbit/s. Petim neodvisnim povezavam z zmogljivostjo 775 Mbit/s so danes ponoči dodali še šesto 155 megabitno povezavo, tako da mednarodni internetni promet poteka po treh 155 megabitnih povezavah do Celovca, po dveh 155 megabitnih povezavah do Gradca in eni 155 megabitni povezavi do Frankfuta.
Več...
 
SiOL s Telekomom postopno odpira pipe
SiOL
četrtek, 05. september 2002
Po tem, ko je SiOL s prvim septembrom začel novim naročnikom ADSL-a ponujati dva paketa, standardnega in komfortnega, naj bi obstoječi uporabniki pričeli uživati podvojene hitrosti. Nekateri uporabniki so nam potožili, da razlike ne občutijo, zato smo za odgovor poprosili predstavnike SiOL-a.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Naprej > Konec >>

Rezultati 33 - 40 od 69

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.