SiOL


Zmogljivejši ADSL in cenejši internet za študente
SiOL
četrtek, 29. avgust 2002
SiOL bo 1. septembra prenovil svojo ponudbo in uvedel novosti tako pri širokopasovnem kot tudi pri klicnem dostopu do interneta. Namesto enega bo v omrežju ADSL naročnikom odslej ponujal dva paketa, oba z visokimi zmogljivostmi prenosa podatkov ter dodatnimi storitvami in vsebinami. Za ciljno skupino študentov se bodo močno znižale cene klicnega dostopa do interneta, so sporočili iz največjega slovenskega ponudnika dostopa do intereta.
Več...
 
SiOL odprl spletno trgovino za ADSL uporabnike
SiOL
torek, 23. julij 2002
SiOL danes v svojem nakupovalnem središču nakupi.siol.net odpira posebno trgovino s strojno opremo za ADSL, ki je namenjena predvsem manjšim in srednje velikim podjetjem ter domačim uporabnikom z dvema ali več računalniki. Število SiOL-ovih ADSL naročnikov še vedno strmo narašča in se že približuje številki 10.000, so sporočili iz tega podjetja.
Več...
 
SiOL-ova pomoč tudi iz tujine
SiOL
četrtek, 23. maj 2002
SiOL odslej nudi tehnično pomoč uporabnikom tudi, če kličejo iz tujine. Tako so odprvili zadrego uporbnikov, ki iz tujine ne morejo klicati na telefonsko številko 080.
Več...
 
SiOL razširil mednarodno pipo za 155 Mb/s
SiOL
torek, 07. maj 2002
SiOL ima po novem štiri mednarodne povezave v skupni zmogljivosti 499 Mbit/s, in sicer 34 megabitno povezavo do Franfukta, 155 megabitno povezavo do Dunaja in dve 155 megabitni povezavi do Gradca. Povezave različnih ponudnikov mednarodne povezljivosti so med seboj redundančne – ob prekinitvi komunikacije na eni od povezav, preostale prevzamejo njeno breme.
Več...
 
Eksponentna rast dobička in napovedi večanja kapacitet
SiOL
sreda, 13. marec 2002
SiOL je lani ustvaril 4,4 milijarde tolarjev čistega prihodka iz prodaje in 292,2 milijona tolarjev čistega dobička, kar je skoraj trikrat toliko kot leto poprej. Po besedah direktorja Mirana Krambergerja naj bi v nekaj meseceh svoje mednarodne kapacitete s trenutnih 344 Mb/s povečali še za 155 Mb/s in 622 Mb/s, skupno torej na preko 1 Gb/s.
Več...
 
Cenejši dostop do interneta za SiOL-ove uporabnike
SiOL
petek, 01. marec 2002
SiOL je danes znižal cene klicneg dostopa do interneta. Cena za minuto dostopa do interneta preko SiOL-ove klicne številke 0880 32 32x se bo v času večje obremenitve (ob delavnikih med 7.00 in 19.00 uro) znižala za 20 stotinov s sedanjih 2,04 SIT (z DDV) na 1,84 SIT (z DDV) na minuto.
Več...
 
Izpad v SiOL-u povzročila napaka v operacijskem sistemu Ciscove opreme
SiOL
sreda, 13. februar 2002
Iz podjetja SiOL so danes uradno sporočili, da je motnje v SiOL-ovem omrežju, ki so jih uporabniki občutili kot močno otežen dostop do interneta v torek, 29. januarja, povzročila napaka v operacijskem sistemu Ciscove opreme. To naj bi bilo razvidno tudi iz poročila, ki ga je Cisco zaradi dolgotrajnega iskanja napake v svojih produktih posredoval SiOL-u konec prejšnjega tedna.
Več...
 
Nove vsebine, napoved internetnega radia in telefoniranja
SiOL
sreda, 06. februar 2002
Da tehnologija brez vsebine ne pomeni veliko se zavedajo v SiOL-u in so zato uporabnikom spletnega portala www.siol.net s februarjem ponudili nove vsebine. Obiskovalci lahko od 1. februarja glasujejo za najboljše smučišče in sodelujejo v tedenskih nagradnih žrebanjih. Na portalu bo mogoče spremljali tudi dogajanje na zimskih olimpijskih igrah v Salt Lake Cityju, posebna stran pa je namenjena tudi prazniku zaljubljencev, ki ima v Sloveniji vsako leto več privržencev, sporočajo iz SiOL-a.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Naprej > Konec >>

Rezultati 41 - 48 od 69

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.