SiOL


Kdo je kriv za giga težave?
SiOL
sreda, 30. januar 2002
Iz podjetj SiOL so nedavne motnje pojasnili v sporočilu, ki pravi, da SiOL v teh dneh intenzivno nadgrajuje svoj jedrni del omrežja na gigabitno kapaciteto zaradi kakovostnejše in hitrejše storitve dostopa do interneta za uporabnike. Odzvalo se je tudi podjetje Cisco Systems, ki težav svojih strank običajno ne komentira.
Več...
 
Velike nadgradnje in občasne motnje
SiOL
torek, 29. januar 2002
Vsem uporabnikom se SiOL iskreno opravičuje zaradi motenj v internetnem prometu ta konec tedna (od 25. do 27. januarja). Redna vzdrževalna dela so potekala nekoliko dlje, kot so prvotno predvidevali...
Več...
 
Vzdrževalna dela se nadaljujejo
SiOL
torek, 15. januar 2002
Telekom Slovenije v janurju obnavlja centrale po celotnem območju Slovenije. Zato je pogosto moten promet v nočnem času. V četrtek, 17. januarja, bo tako med 0.30 in 1.30 uro moten dostop do interneta pri uporabnikih storitve ADSL, ki vstopajo v omrežje prek centrale Maribor, Tabor.
Več...
 
SiOL povečal zmogljivost mednarodnih povezav
SiOL
petek, 28. december 2001
Omrežje SiOL ima od ponedeljka 23. decembra tri mednarodne povezave s skupno zmogljivostjo 344 Mbit/s, in sicer 155 Mbit/s povezavo do Dunaja, 155 Mbit/s do Graza in 34 Mbit/s do Frankfurta.
Več...
 
SiOL bo ponudnik IP telefonije
SiOL
ponedeljek, 17. december 2001
Iz sobotnega sporočila za javnost podjetja SiOL o odprtju spletnega nakupovalnega središča povsem mimogrede izvemo o načrtih podjetja za v prihodnje...
Več...
 
SiOL-ov spletni nakupovalni center
SiOL
nedelja, 16. december 2001
V soboto 15. decembra je SiOL predstavil največji spletni nakupovalni center v Sloveniji - nakupovalno središče SiOL (http://nakupi.siol.net) na enem mestu združuje slovenske spletne trgovine in uporabnikom omogoča preprosto, prijazno in varno nakupovanje. Njegova prednost je v tem, da uporabnikom izdelka ni potrebno iskati v različnih e-trgovinah: deluje namreč na načelu »z enim klikom do izdelka«: uporabnik v iskalnik vpiše ime iskanega blaga, nato pa v nekaj trenutkih na zaslon prejme podatke o ceni, popustih in trgovcih, ki želeni izdelek ponujajo.
Več...
 
SiOL intenzivneje trži ADSL
SiOL
petek, 12. oktober 2001
SiOL najavlja, da bo od ponedeljka, 15. oktobra, začel intenzivneje tržiti tehnologijo ADSL. Slednja je danes uporabnikom na voljo v vseh večjih slovenskih mestih, do konca leta pa lahko pričakujemo, da se bo pokritost z ADSL omrežjem v Sloveniji še precej povečala. V tem času v SiOL-u pričakujejo, da se bo število uporabnikov, ki do interneta dostopajo preko ADSL-a, povečalo na več kot 5.000.
Več...
 
Potopljena nemška bojna ladja na spletu
SiOL
ponedeljek, 20. avgust 2001
Na SiOL-ovem spletnem portalu www.siol.net bo v dokumentarni oddaji v dveh delih danes in jutri ob 16. uri javnosti prvič predstavljena uganka z dna slovenskega morja. Ladja “Kec”, ena redkih, ki je obrnjena na palubo, kljub letom v svojem trupu hrani precej streliva; njeni rezervoarji so polni z dizelskim gorivom, ki počasi uhaja na površje in predstavlja potencialno ekološko katastrofo za Piranski zaliv.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Naprej > Konec >>

Rezultati 49 - 56 od 69

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.