SiOL


SiOL bo ponujal “High Definition” televizijo
SiOL
torek, 30. maj 2006
Z začetkom svetovnega nogometnega prvenstva v Nemčiji bo SiOL pričel s premiernim predvajanjem vsebin z visoko ločljivostjo. SiOL je ekskluzivni nosilec pravic za javno predvajanje svetovnega prvenstva in s tem tudi prvi ponudnik vsebin z visoko ločljivostjo v Sloveniji.
Več...
 
SiOL ponuja časovno omejeno brezplačno naročnino
SiOL
petek, 12. maj 2006
Podjetje SiOL je za nove naročnike na širokopasovni ADSL dostop pripravilo posebno ponudbo imenovano 1=1, 2=2, 3=3, s katero bodo vsem novim naročnikom na SiOL-ove pakete podarili brezplačno mesečno naročnino za določeno obdobje.
Več...
 
Siol lani za povečal dobiček za 33 odstotkov
SiOL
torek, 04. april 2006
V letu 2005 so trg informacijske tehnologije zaznamovale širokopasovne storitve, zato so tudi v SiOL-u posebno skrb namenili prav hitri rasti števila naročnikov ADSL. Ob koncu leta 2005 je podjetje imelo 118.191 priključkov ADSL in tako preseglo načrtovano število za 12.191 priključkov, kar se je odrazilo tudi v prihodku in dobičku za leto 2005. V preteklem letu je namreč SiOL ustvaril 13,6 milijarde SIT poslovnih prihodkov, kar pomeni 57-odstotno rast glede na leto prej. Čisti poslovni izid se je v primerjavi z letom prej zvišal za 33 odstotkov na 402 milijona SIT.
Več...
 
Tomaž Berginc septembra zapušča SiOL
SiOL
nedelja, 19. marec 2006
Tomaž Berginc je seznanil upravo Telekoma Slovenije o svojem imenovanju za predsednika uprave družbe ETI iz Izlak. Odločitev ni v nikakršni povezavi s pravkaršnjimi spremembami v upravi Telekoma Slovenije, saj je proces izbora in imenovanja trajal nekaj mesecev, zaključen pa je bil minuli petek. Uprava Telekoma Slovenije spoštuje odločitev Tomaža Berginca, čeprav bi si želela drugačne odločitve.
Več...
 
SiOL ponuja ADSL 2+
SiOL
torek, 28. februar 2006
SiOL bo z jutrišnjim dnem svojim uporabnikom ponudil novosti, ki temeljijo na hitrejšem dostopu do širokopasovnega interneta ADSL 2+. Od 1. marca dalje bodo lahko SiOL-ovi naročniki do interneta dostopali s hitrostjo 20 Mb/s, izkoristili možnost polno razvezanega dostopa, s pomočjo SiOL telefonije ceneje klicali v tujino in tudi brezplačno v stacionarno omrežje Telekoma Slovenije, so sporočili iz hčerinskega podjetja Telekoma Slovenije.
Več...
 
Brez ISDN do ADSL tudi pri SiOL-u
SiOL
petek, 16. september 2005
SiOL je predstavil Modri ADSL, novost v svoji jesenski ponudbi. Nov paket širokopasovnega ADSL dostopa do interneta predstavljam po besedah podjetja, hiter odziv na partnerski program, ki bo bistveno skrajšal čas od podpisa pogodbe do uporabe storitve, na voljo pa bo na več kot 200 prodajnih mestih po celi Sloveniji ter na spletu.
Več...
 
SiOL podražil (tudi) ADSL za študente
SiOL
torek, 02. avgust 2005
SiOL je s 1. avgustom podražil storitev ADSL za študente in dijake. Cena izhodiščnega "starega" ADSL paketa je zdaj enaka izhodiščni ceni paketa Duo študent ob povečanju prenosnih zmogljivosti, pa so paketi Duo za študente že ugodnejši.
Več...
 
Priključnina SiOL ADSL za samo en tolar
SiOL
torek, 22. februar 2005
Včeraj je SiOL pričel s svojo novo oglaševalsko akcijo pod sloganom »Vaš najhitrejši hišni ljubljenček za samo 1 SIT«. Z novo akcijo je SiOL vsem novim naročnikom, ki se bodo do 31. marca odločili za sklenitev naročniškega razmerja za najmanj 24 mesecev na storitev SiOL ADSL, ponudil priključnino na ADSL za samo en tolar.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Naprej > Konec >>

Rezultati 9 - 16 od 69

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.