Novice
Mobitelova storitev M:Namiznik
Mobitel
ponedeljek, 16. junij 2008
Družba Mobitel uvaja novo brezplačno storitev M:Namiznik, ki omogoča pošiljanje sporočil SMS prek osebnega računalnika. Sporočila so lahko daljša od 160 znakov, uporabnikom pa sta na voljo še uporaba osebnega imenika in arhiv poslanih SMS-sporočil. Hkrati lahko spremljajo tudi tekočo porabo za svojo mobilno številko. Poslana sporočila SMS se obračunajo skladno s cenikom za uporabo v Mobitelovem omrežju, tudi ko se uporabniki nahajajo v tujini.
Več...
 
Risanke na mobilcu? To mi delaj...
Mobitel
četrtek, 12. junij 2008
Mobilna televizija je nova storitev družbe Mobitel. Odslej bodo Mobitelovi uporabniki s svojimi mobilniki spremljali vrsto televizijskih programov povsod, kjer jim je na voljo signal omrežja Mobitel 3,5 G. Novo storitev bodo lahko brezplačno preizkušali do konca avgusta, saj bo tako ogled kot prenos podatkov brezplačen.
Več...
 
Ericsson in Telstra uvedla 3G Direct Tunnel
Ericsson
četrtek, 12. junij 2008
V pomembnem koraku za področje mobilnih tehnologij je avstralski operater Telstra v svojem omrežju Next G™ ponudil pomembno novo funkcijo za osrednje mobilno paketno omrežje, ki se imenuje 3G Direct Tunnel. Ericsson je prvi ponudnik tehnologij, ki je to pomembno napredno možnost zagotovil mobilnim operaterjem.
Več...
 
Varnostna kopija mobilnika?!
Mobitel
torek, 10. junij 2008
Danes so mobilni aparati prava shramba različnih pomembnih podatkov, zato je njihovo varno hranjenje vse bolj pomembno. V ta namen Mobitel vsem svojim uporabnikom, naročnikom Mobitel GSM/UMTS in Mobiuporabnikom, predstavlja novo brezplačno storitev M:Rokovnik, ki s podprtimi mobilniki omogoča shranjevanje stikov, koledarja, opravil, beležk in bližnjic na varnem strežniku.
Več...
 
Amis uvedel MPEG4 - novo TV tehnologijo
Amis
ponedeljek, 09. junij 2008
Amis je svojim uporabnikom ponudil storitev Amis Televizija s pomembnimi izboljšavami. Nova TV tehnologija, ki so jo na Amisu testirali in preizkusili, prinaša uporabnikom več novosti in prednosti. Tehnologija MPEG4 se od obstoječe tehnologije MPEG2 bistveno razlikuje, saj ne gre le za izboljšan, temveč za povsem nov način kodiranja in kompresiranja slike.
Več...
 
Si.mobil se je odel v (poslovno) črno
Si.mobil
petek, 06. junij 2008
Družba Si.mobil je danes na novinarski konferenci predstavila prenovljeno blagovno znamko. Odslej se bo na trgu predstavljala pod samostojno blagovno znamko Si.mobil (Vodafone ne bo več del korporativne podobe), ki je usmerjena k uporabniku, izraža profesionalnost in vrednost za denar - zaznamuje jo črno ozadje s krogi. Črna bi utegnila simbolizirati tudi poslovne izkaze družbe, ki se vedno bolj pišejo v črnih in ne več rdečih številkah. Družba Si.mobil ohranja partnerstvo z Vodafonom in bo na slovenskem trgu še naprej nudila uveljavljene globalne izdelke in storitve.
Več...
 
15 let telefonov Siemens Gigaset
Siemens
četrtek, 05. junij 2008
Siemens Gigaset je znamka telefonov, s katerimi telefonira vsako drugo nemško in vsako peto evropsko gospodinjstvo. Letos praznuje svojo 15. obletnico in njen proizvajalec, podjetje Siemens Home and Office Communication Devices (SHC), s ponosom poudarja, da so telefoni Siemens Gigaset že vse od začetka v vrhu po oblikovanju in tehnologiji, kjer ustvarjajo nove standarde – tudi v današnji IP telefoniji in povezanemu domu.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 64 - 70 od 1898

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.