Novice
Zame same ničle, ali končno enotna cena?
Si.mobil
torek, 04. november 2008
S paketi ZAME bo uporabnik lahko komuniciral z ostalimi Si.mobilovimi uporabniki ali celo z vsemi slovenskimi uporabniki telefonije za 0 evrovSi.mobil je danes predstavil novo ponudbo tudi za njihove naročnike, starejše od 3 let.... pardon 30 let.  Pod sloganom "Si predstavljate življenje brez ničel", so predstavili zasebnim uporabnikom namenjene prenovljene pakete SMART z najnižjo mesečno naročnino in novi paketi ZAME, ki omogočajo klice in SMS-e po 0 evrov, brezskrbno uporabo mobilnega telefona in predvidljivost mesečnih stroškov. Kar je Mobitel nakazal s paketi Povezani in je bilo moč razumeti kot odgovor na ponudbo Tuš mobilovih paketov s količino vključenega prometa, je Si.mobil pripeljal do skrajnosti, ki je  uporabniku najbolj preprosto razumljiva. Toliko na mesec plačam, porabim pa kolikor utegnem...
Več...
 
Nova Mobitelova storitev M:Konferenca
Mobitel
nedelja, 26. oktober 2008
Mobilne konference pa se lahko poleg Mobitelovih naročnikov udeležijo tudi Mobiuporabniki ter uporabniki ostalih mobilnih in stacionarnih omrežij.Družba Mobitel predstavlja novo storitev, s katero bo sestankovanje in usklajevanje različnih uporabnikov še lažje. Storitev M:Konferenca namreč omogoča uporabo konferenčnih video- in glasovnih klicev z uporabo mobilnikov. Mobilne konference pa se lahko poleg Mobitelovih naročnikov udeležijo tudi Mobiuporabniki ter uporabniki ostalih mobilnih in stacionarnih omrežij.
Več...
 
Cisco uvaja TelePresence za javno uporabo
Cisco Systems
sobota, 25. oktober 2008
Javne sobe Cisco TelePresence so sedaj odprte v kompleksu Cisco TelePresence Suite v Santa Clari v Kaliforniji ter v Bostonu, Londonu in v večjih indijskih mestih, vključno z Bangalorejem in Bombajem, kjer je Cisco sodeloval s podjetjem Tata Communications.Cisco je predstavil prve sobe Cisco TelePresence za javno uporabo. Sobe Cisco TelePresence, ki se plačajo po porabi, so na voljo organizacijam in podjetjem, ki želijo več osebnih sestankov in srečanj s ključnimi partnerji, dobavitelji in strankami ter hkrati manj stroškov in zamud, ki nastanejo zaradi potovanj. Javne sobe Cisco TelePresence so sedaj odprte v kompleksu Cisco TelePresence Suite v Santa Clari v Kaliforniji ter v Bostonu, Londonu in v večjih indijskih mestih, vključno z Bangalorejem in Bombajem, kjer je Cisco sodeloval s podjetjem Tata Communications.
Več...
 
10 let Mobi ponudbe
Mobitel
petek, 24. oktober 2008
Družba Mobitel je že pred 10. leti uvedla novost na slovenskem trgu mobilnih komunikacij – Mobi ponudbo za predplačniške uporabnike. Ob tej priložnosti je vsem uporabnikom mobilnih telekomunikacij predstavila novo Mobi ponudbo, dva nova Mobipaketa in Mobitelefona. Hkrati pa je zopet presenetila z novo ugodnostjo Bonus polnjenje.
Več...
 
Vrhunske povezave v poslovnem svetu: Gigaset DE380 IP R
Gigaset
četrtek, 16. oktober 2008
Telefon Gigaset DE380 IP R omogoča nizkocenovno in učinkovito komunikacijo, uporaba varnostnih standardov TLS (Transport Layer Security) in SRTP (Secure Real-Time Transport Protocol) s šifriranjem podatkov zagotavlja zanesljivo zaščito proti prisluškovanju.Družba Gigaset Communications predstavlja svoj prvi ožičeni telefon IP, ki ga je mogoče uporabljati z usmerjevalnikom ali v sistemu IP – Gigaset DE380 IP R. Opremljen je s priročno prostoročno funkcijo, tipkami za hitro klicanje in funkcijami, kot so konferenčni klici, klic na čakanju, preklapljanje med klici in posredovanje klicev. DE380 IP R je profesionalni pripomoček za potrebe vsakodnevnega pisarniškega dela. Z enostavno uporabo in namestitvijo ter ugodnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo je idealna rešitev za manjše in domače pisarne. Funkcija High Definition Sound Performance (HDSP) omogoča jasne klice VoIP z drugimi telefoni HDSP in daje občutek, kot bi bili s sogovornikom v istem prostoru.
Več...
 
E-račun: Pilotski projekt Abanke in Telekoma Slovenije
Telekom Slovenije
sreda, 15. oktober 2008
Ivan Janc, razvojni tehnolog; Abanka Vipa d.d., Vanja Jeraj Markoja, izvršna direktorica Področja komercialnega bančništva; Abanka Vipa d.d., Tomaž Kraškovic, direktor Sektorja za finance; Telekom Slovenije d.d., dr. Timotej Kodek; Avtenta.si d.o.o. (Foto: Barbara Zajc)Skupina Telekom Slovenije in Abanka sta na današnjem posvetu poslovnih partnerjev predstavila skupen pilotski projekt e-račun. Ta lahko zanesljivo in učinkovito nadomesti klasično poslovanje z računi v papirni obliki. Abanka je v slovenskem prostoru vodilna banka na področju implementacije sistema izmenjave e-računov. Skupina Telekom Slovenije, kot napredno tehnološko podjetje, pa je med prvimi izmed večjih poslovnih sistemov, ki izdaja in prejema račune v elektronski obliki.
Več...
 
V ZDA praznujejo 25. obletnico mobilnih telefonskih klicev
Kaj dogaja
sreda, 15. oktober 2008

Prvi ameriški komercialni mobilni klic je omogočil telefon Motorola DynaTAC 8000X, ki je tehtal malo manj kot 1 kg, bil dolg 33 cm in je omogočal do 30 minut pogovorov.V ZDA ta teden praznujejo 25. obletnico prvega komercialnega klica z uporabo mobilne telefonije v državi. Glede na podatke združenja CTIA (Cellular Telecommunications Industry Association) je bil prvi komercialni klic z uporabo mobilne telefonije v ZDA opravljen 13. oktobra leta 1983.  Klic je opravil predsednik družbe Ameritech Mobile Communications na slovesnosti v okolici Chicaga, ko je poklical vnuka Alexandra Graham Bella v Nemčijo.

Seveda to ni bil prvi komercialni klic z uporabo mobilne telefonije, saj je američane prehitel že NMT...

Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 15 - 21 od 1898

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.