Novice
Slovenija do nadaljnjega samo z enim DVB-T multipleksom
APEK
torek, 14. oktober 2008
Agencija bo glede na izid še v tem mesecu objavila ponovni javni razpis za podelitev radijskih frekvenc za omrežje prizemne digitalne radiodifuzije DVB-T na celotnem ozemlju Republike Slovenije. Frekvence za omrežje prizemne digitalne radiodifuzije DVB-T na celotnem območju RS (multipleks B) ostajajo nepodeljene, so sporočili iz APEK-a. Komisija, imenovana s strani Agencije, je javni razpis za podelitev radijskih frekvenc za omrežje prizemne digitalne radiodifuzije DVB-T na celotnem območju Republike Slovenije (mublitpleks B), objavljen v Uradnem listu RS, št. 59/2008, ustavila.  
Več...
 
Finančna kriza ima le majhen vpliv na poslovanje Skupine Telekom Slovenije
Telekom Slovenije
ponedeljek, 13. oktober 2008
Na dogajanja na svetovnih finančnih trgih, strme padcev tečajev vrednostnih papirjev in bojazen, kako bo finančna kriza, ki je nastopila, vplivala na poslovanje in vrednost delnice družbe, so se odzvali tudi v Telekomu Slovenije. Na dogajanja na svetovnih finančnih trgih, strme padcev tečajev vrednostnih papirjev in bojazen, kako bo finančna kriza, ki je nastopila, vplivala na poslovanje in vrednost delnice družbe, so se odzvali tudi v Telekomu Slovenije. Poudarjajo, da je Telekom Slovenije je močno regionalno podjetje z jasno zastavljeno poslovno strategijo, ki jo dosledno uresničuje v vseh segmentih poslovanja. Ostajajo stabilno podjetje z visoko finančno močjo in stabilnim denarnim tokom. Njihove strateške investicije v širitev so dolgoročno naravnane, zadolženost podjetja je sorazmerno nizka, obstoječa posojila so ustrezno zavarovana proti obrestnemu tveganju, naložbe v finančni sektor pa so zanemarljive.
Več...
 
Katar se pripravlja za prvo komercialno storitev mobilne televizije DVB-H na svetu
Kaj dogaja
petek, 10. oktober 2008
Qatar Telecom (Qtel), vodilni ponudnik telekomunikacijskih storitev in Nokia Siemens Networks sta podpisala prvo komercialno naročilo na svetu za izvedbo mobilne televizije, ki temelji na DVB-H in tehnologiji OMA BCast Smart Card Profile.
Več...
 
Telekomunikacije v poslovnem okolju
Kaj dogaja
petek, 10. oktober 2008
4. in 5. novembra bo v Grand hotelu Bernardin v Portorožu potekala deveta konferenca Telekomunikacije 08. Letos se bomo posvetili poslovnim priložnostim in prednostim, ki jih prinašajo sodobne telekomunikacijske tehnologije. Glavni govorec bo Alan Moore, avtor teorije o engagement marketingu.
Več...
 
Velike spremembe Telefonskega imenika Slovenije v knjižni obliki 2009
Telekom Slovenije
petek, 10. oktober 2008

Letos knjig Telefonskega imenika Slovenije ne bo več mogoče kupiti, saj bodo te brezplačne. Novi Telefonski imenik Slovenije 2009 (TIS), ki v vseh različicah izide 5. novembra, prinaša velike spremembe v svojem knjižnem delu. Novi imenik bo razdeljen na tri knjige, v katerih bodo združeni podatki o telefonskih naročnikih vseh operaterjev v Sloveniji. V času prednaročniške akcije si lahko posamezniki zagotovijo svoj izvod, pri čemer pa morajo kriti del stroškov pošiljanja knjig.

Od 5. do 21. novembra oz. do takrat, ko bodo zaloge knjig pošle, bo lahko vsak prevzel svojo področnokodno knjigo TIS-a v eni od 62 večjih živilskih prodajalnah Mercatorja po Sloveniji.

Več...
 
HP dlančniki in pametni telefoni
Kaj dogaja
petek, 10. oktober 2008

iPAQ 214 je namenjen poslovni uporabi, saj omogoča preprosto integracijo s poslovnimi aplikacijami, kot so SAP, Oracle in Siebel, obenem pa ga je mogoče razširiti z zunanjimi napravami, kot so čitalci črtne kode in sprejemniki RFID.Ob novih prenosnikih je HP ta teden predstavil tudi novosti v družini izdelkov iPAQ, ki jo sestavljajo dlančniki in pametni mobilni telefoni. Med predstavljenimi modeli sta dva dlančnika – iPAQ 114 in iPAQ 214 – ter dva pametna telefona – iPAQ 614 in iPAQ 914. Dlančnik iPaq 114 je namenjen predvsem uporabnikom, ki želijo preprosto rešitev za upravljanje osebnih informacij. iPAQ 214 je namenjen poslovni uporabi, saj omogoča preprosto integracijo s poslovnimi aplikacijami, kot so SAP, Oracle in Siebel, obenem pa ga je mogoče razširiti z zunanjimi napravami, kot so čitalci črtne kode in sprejemniki RFID.

Najvljena sta bila tudi dva nova modela, ki bosta uradno predstavljena konec tega meseca...

Več...
 
LG KP500 čuti vaš dotik
LG Mobile
torek, 07. oktober 2008
Cenovno dostopni mobilni telefon LG KP500 bo Evropo osvajal od konca oktobra, januarja pa bo prišel tudi k nam.LG Mobile je prisluhnil željam uporabnikov in pripravil nov, cenovno dostopnejši mobilnik, ki stopa po poteh zdaj že svetovno znanih modelov LG Prada, LG Viewty in LG Renoir. Gre za nov mobilni telefon s tovarniško oznako KP500, ki širši množici uporabnikov prinaša vse prednosti na dotik občutljivih zaslonov. Cenovno dostopni mobilni telefon LG KP500 bo Evropo osvajal od konca oktobra, januarja pa bo prišel tudi k nam.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 22 - 28 od 1898

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.