Novice
Od julija 2009 cenejša kratka sporočila v EU
Kaj dogaja
torek, 23. september 2008
Evropska komisija predlaga, da naj bi državljani EU na gostovanju v drugi državi za poslani SMS plačali le 11 centov. Obeta se nam tudi sekundni način obračunavanja klicev in opozorilo ob povečanem podatkovnem prometu.
Več...
 
Internet in televizija najvplivnejša medija letošnjih volitev
Kaj dogaja
sreda, 17. september 2008

iPROM je v sodelovanju z raziskovalno družbo Valicon med 10. in 14. septembrom izvedel spletno anketo na temo letošnjih parlamentarnih volitev. Raziskava je med drugim pokazala, da sta internet in televizija v primerjavi z letom 2004 najbolj povečala svoj vpliv na odločitev volivcev in volivk. Kar 45 odstotkov uporabnikov spleta je namreč odgovorilo, da internet veliko bolj vpliva na njihovo odločitev kot pred štirimi leti, za televizijo pa se je izreklo 40 odstotkov vprašanih.

Več...
 
NIL predstavlja novo rešitev za poslovno komuniciranje – Cisco TelePresence
Cisco Systems
petek, 12. september 2008
NIL, vodilno slovensko podjetje na področju omrežnih komunikacij, v svojem demonstracijskem centru predstavlja novo rešitev za poslovno komuniciranje. Cisco TelePresence je komunikacijski sistem, ki bo tudi v Sloveniji zagotovo postal nepogrešljiv člen komuniciranja v poslovnem svetu. Namesto, da se bodo poslovneži odpravljali na dolge poti v oddaljene države, bodo to sedaj lahko storili že z uporabo avdio-videa sistema Cisco Telepresence kar iz lastnih prostorov. Obiskovalci NIL-ovega demo centra se lahko o tem prepričajo tudi sami in doživijo srečanje več oddaljenih lokacij v živo.
Več...
 
Telefon Sony Ericsson Xperia™ X1
Sony Ericsson
petek, 05. september 2008
Sony Ericsson je v sredo 3. septembra objavil svoj komplet za razvijalce Software Developer Kit (SDK) za telefon Xperia™ X1 in razvijalce ter ustvarjalce vsebin povabil k izkoriščanju priložnosti, ki jih ponuja razvijanje mobilnih vsebin. Glasba, fotografija, e-pošta in takojšnje sporočanje, igre, družabno mreženje ali video aplikacije - razvijalci lahko sedaj ustvarijo plejado edinstvene večpredstavnostne zabave in vsebin, v katerih bodo lahko uživali uporabniki Xperia™ X1.
Več...
 
Dobri polletni poslovni rezultati Skupine Telekom Slovenije
Telekom Slovenije
petek, 29. avgust 2008
Šestmesečni poslovni rezultati Telekoma Slovenije in njegovih hčerinskih družb so spodbudni. V tem obdobju je Skupina Telekom Slovenije ustvarila za 416,4 milijona evrov poslovnih prihodkov, kar je za devet odstotkov več kot v enakem obdobju lani. EBITDA se je povečala za 14 odstotkov in je znašala 164,1 milijona evrov. Za enak odstotek je večji tudi dobiček iz poslovanja EBIT, ki je dosegel 73,3 milijona evrov. Čisti poslovni izid je bil večji za pet odstotkov in je znašal 48,5 milijona evrov.
Več...
 
Informacije 1188++
Telekom Slovenije
četrtek, 28. avgust 2008
Telekomova hčerinska družba Teledat bo septembra v svoji službi informacij 1188 poizkusno uvedla novost, ki bo omogočila avtomatsko vzpostavitev zveze z iskano številko. Klicatelji na informacije 1188 bodo lahko s pritiskom na tipko 1 še enostavneje vzpostavili zvezo s posredovano telefonsko številko. V mesecu septembru bodo storitev, imenovano 1188++, lahko poizkusno uporabljali le naročniki Telekoma Slovenije, in sicer brezplačno.
Več...
 
Cisco in HP s sistemom Združenih komunikacij po vsem svetu
Cisco Systems
sreda, 20. avgust 2008
Cisco je objavil, da bo skupaj s podjetjem HP strankam po vsem svetu ponujal Ciscov sistem Združenih komunikacij (Cisco Unified Communications - UC). Sodelovanje podjetij pomeni skupno vlaganje v izobraževanje ter pripravo globalnih marketinških in prodajnih programov.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 43 - 49 od 1898

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.