Mobitel


Robert Rožič izbran za namestnika direktorja družbe
Mobitel
ponedeljek, 14. november 2005
Na zadnji seji Nadzornega sveta družbe Mobitel je bil izbran nov namestnik direktorja družbe. Nadzorni svet je potrdil predlog direktorja Mobitela, Antona Majzlja, in na mesto namestnika direktorja postavil Roberta Rožiča, dotedanjega pomočnika direktorja prodaje.
Več...
 
Mobitelova poslovna uvertura
Mobitel
petek, 28. oktober 2005
Družba Mobitel je za poslovne uporabnike pripravila novost – Poslovno Uverturo. Storitev je novost na slovenskem trgu in omogoča naročnikom Mobitel GSM/UMTS - samostojnim podjetnikom, podjetjem in ustanovam, da za svoja naročniška razmerja nastavijo lasten, korporativen zvočni posnetek, ki se klicateljem predvaja ob čakanju na prevzem klica. Poslovni naročniki imajo na voljo več možnosti nastavitev Poslovne Uverture, med katerimi so možnost predvajanja lastnega posnetka, drugačne nastavitve za posamezna naročniška razmerja ter časovna opredelitev Poslovne Uverture.
Več...
 
SMS zgrešeni klic
Mobitel
torek, 25. oktober 2005
Družba Mobitel je včeraj, 24. oktobra 2005, uporabnikom Mobitel GSM/UMTS ponudila novo storitev SMS zgrešeni klici, ki omogoča beleženje klicev, opravljenih na uporabnikovo mobilno številko, v času njegove nedosegljivosti. S ponovnim vklopom mobilnika uporabnik prejme sporočilo SMS z informacijo o zgrešenih klicih. Storitev je namenjena uporabnikom Mobitel GSM/UMTS in je brezplačna.
Več...
 
Planet tudi na dlančnikih
Mobitel
četrtek, 07. julij 2005
Mobitel je predstavil novost, portal Planet, ki je prirejen prikazu na dlančnikih. Obiskovalcem Planeta je na spletnem naslovu www.planet.si/pda na voljo nabor izbranih storitev in vsebin spletnega portala Planet, slednje pa so prirejene prikazu na zaslonih dlančnikov.
Več...
 
UVK sprejema Mobitelovo samoregulacijo
Mobitel
torek, 14. junij 2005
Iz družbe Mobitel so sporočili, da so danes prejeli delno odločbo Urada za varstvo konkurence (UVK) v kateri slednji zavrača očitke družbe Western Wireless International o domnevni zlorabi prevladujočega položaja družbe Mobitel, ob tem pa sprejema predlagane Mobitelove zaveze.
Več...
 
Mobitel bo poenotil cene za mobiuporabnike
Mobitel
ponedeljek, 25. april 2005
Družba Mobitel bo vsega nekaj dni po priporočilu APEK-a, v skladu s poslovnimi načrti, celovito cenovno politiko ter priporočilom Agencije za pošto in elektronske komunikacije (APEK) s 1. majem poenotila in poenostavila cene klicev za Mobiuporabnike.
Več...
 
Bo Mobitel - Mobikos dobil na Kosovu frekvence v 15 dneh?
Mobitel
sreda, 16. marec 2005
Iz Mobitela so danes sporočili, da je sodišče na Kosovu izdalo pravnomočno sodbo, s katero nalaga Agenciji za telekomunikacije (ART), da v 15. dneh konzorciju Mobitel - Mobikos podeli frekvence.
Več...
 
Odgovor družbe Mobitel na povzetek relevantnih dejstev UVK
Mobitel
petek, 04. februar 2005
Urad za varstvo konkurence (UVK) je 18. 1. 2005 izdal povzetek relevantnih dejstev, s katerim je želel seznaniti stranke v postopku z dejstvi in dokazi ter obema strankama omogočiti pravico do odgovora. V dokumentu je UVK na podlagi dosedanjega postopka ugotovil, da vrsta ravnanj, za katera Vega trdi, da predstavljajo kršitev konkurenčnih pravil, z vidika varstva konkurence ni spornih. UVK v povzetku relevantnih dejstev ni ugotovil nobenih kršitev zakonodaje s strani Mobitela, sporočajo v svojem odgovoru iz Mobitela.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 57 - 64 od 220

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.