Novice
Željko Puljić prevzel vodenje podjetja Iskratel
Iskratel
sreda, 01. februar 2012
Andrej Polenec, dosedanji glavni direktor podjetja Iskratel, s 1. februarjem 2012 po skoraj petindvajsetih letih predaja vodenje podjetja Željku Puljiću.
Več...
 
Telekom Slovenije pridobil 300 milijonov evrov svežega denarja
Telekom Slovenije
petek, 11. december 2009

Telekom Slovenije je po načrtovanih in opravljenih predstavitvah družbe evropskim vlagateljem včeraj že uspešno zaključil pretekli teden napovedano izdajo obveznic. 

Skupna vrednost izdanih obveznic je 300 milijonov evrov, njihova dospelost pa 7 let. Kot so v Telekomu Slovenije že napovedali, izdaja obveznic ne predstavlja novega zadolževanja družbe, temveč bo v celoti uporabljena za ugodnejše financiranje obstoječih obveznosti.

Več...
 
Moneta tudi za Si.mobilove uporabnike
Kaj dogaja
četrtek, 04. junij 2009
Moneta  -  S podpisom partnerske pogodbe je plačevanje z mobilnikom omogočeno skoraj vsem slovenskim uporabnikom mobilne telefonije.Na današnji novinarski konferenci so predsednik uprave Nove KBM Matjaž Kovačič, glavni izvršni direktor Mobitela Klavdij Godnič in predsednik uprave Si.mobila Dejan Turk predstavili storitev plačevanja z mobilnikom Moneta, ki jo od današnjega dne lahko uporabljajo tudi Si.mobilovi naročniki. S podpisom partnerske pogodbe je plačevanje z mobilnikom omogočeno skoraj vsem slovenskim uporabnikom mobilne telefonije.
Več...
 
Bing – Microsoftov novi spletni iskalnik za boljše odločitve
Kaj dogaja
sreda, 03. junij 2009
bing vam na hitro pokaže ali je iskana fraza popularnaMicrosoft je predstavil Bing, novi spletni iskalnik in orodje za odločanje, s katerim bodo uporabniki lahko sprejemali hitrejše in boljše odločitve. Bing temelji na prednostih sodobnih spletnih iskalnikov, vendar jih razširja z novim pristopom k uporabniški izkušnji in z intuitivnimi orodji za boljše odločanje. Ta so v začetku usmerjena na štiri ključna področja: odločanje o nakupih, načrtovanje potovanja, seznanjanje z zdravstvenimi informacijami in iskanje lokalnih podjetij. Rezultat novega pristopa predstavlja pomemben začetek nove in zmogljivejše iskalne storitve, ki jo Microsoft imenuje Decision Engine. Microsoft bo novo storitev, ki se nahaja na naslovu http://www.bing.com/, uvajal postopoma v naslednjih dneh, vsem uporabnikom pa bo dokončno na danes, 3. junija.
Več...
 
Simobil za ugodnejše pogovore v tujini
Si.mobil
torek, 02. junij 2009
Si.mobil je nadgradil ponudbo gostovanj v tujini. Novosti, ki bodo uporabnikom omogočale dolge pogovore v tujini, začnejo veljati z jutrišnjim dnem. Nova tarifa SVET bo v tujini omogočala klice na ravni domačih tarif, k čemur se prišteje strošek vzpostavitve posameznega klica.
Več...
 
Povezani 22 dopolnjuje Mobitelovo ponudbo
Mobitel
ponedeljek, 01. junij 2009
Družba Mobitel je v ponedeljek, 1. junija 2009, uporabnikom sodobnih telekomunikacij predstavila nov naročniški paket Povezani. Paket Povezani 22 bo s svojo ponudbo predvsem razveselil uporabnike, ki veliko kličejo in radi pošiljajo sporočila SMS.
Več...
 
Dušan Mitič predsednik upravnega odbora Cosmofona
Telekom Slovenije
torek, 26. maj 2009
Skupščina makedonskega mobilnega operaterja Cosmofon je danes imenovala nov upravni odbor družbe. V njem so Dušan Mitič kot predsednik ter dr. Filip Ogris-Martič, Boštjan Kralj, Dejan Kalinikov in Olivier Poncin, ki je bil imenovan za glavnega izvršnega direktorja. Skupščina družbe se je sestala, potem ko je Telekom Slovenije konec marca podpisal pogodbo o nakupu Cosmofona in aprila dobil soglasje makedonskega urada za varstvo konkurence za prevzem. Spremembe v vodstvu družbe so bile pričakovane in v skladu z uveljavljeno poslovno prakso.
Več...
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 7 od 1898

Vsebine spletne strani delno ali v celoti ni dovoljeno kopirati, razmnoževati ali na katerikoli drug način distribuirati brez pisnega dovoljenja izdajatelja. Vsi logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov. Vsi komentarji so last njihovih avtorjev, vse ostalo je © 386tele.com. Priporočamo obisk spletne strani www.preberi.si. Elektronska publikacija 386tele.com je zavedena pod mednarodno standardno serijsko številko ISSN 1581-0259.